heltaggad!

såå nu är jag hemma igen, de va micket mysigt. gick först och kollade på mammas kompis tavlor, vackert faktiskt, sen gick vi och fikade på café linné och jessica åt världens godaste maaacka och världens godaste juice, och jag ääälskar mackor!

sen gick vi och handlade och jag blev ett kilo vindruvor och tuggummi rikare. plus massa annan frukt, inte helt fel asså.

nu ska jag sova en liten stund så jag är på topp ikväll, drar sen till josjoh där de blir middag, fixande och lite förfest, känner på mig att kvällen kommer bli hellyckad!

godnatt så länge, hörs senare idag eller imorgon, får se vad jag hinner!




LÖÖÖÖÖÖÖRDAG

lördag och de älskar vi! ni som späännande väntar på svaret om heini sov kvar, hon gjorde de inte. hon trotsade sin trötthet och vandrade tappert hem. så vaknade upp ensam imorse, redan klockan tio skönt nog. gick upp och åt lite frukost framför tvn och nu sitter jag hä och ska klä på mig sen ner på stan med mami och papi och fika, myspys!

de råkar för övrigt vara min lilla namnsdag idag, maria  så grattis till mig! ska därför tvinga dom att köpa minst ett kilo vindruvor till mig, muuums!

ikväll ska jag på 18 årsfest förmodligen, de ska bli skojigt. får se vad som händer innan de, kanske middag och lite sånt hos nån.

känns iaf som en riktigt härlig dag så nu ska jag iväg och göra mig iordning lite och sen njuta till tusen!

hörs senare alla glada, puss!


k

www.nelly.com sjukt fina kläder, vill bara ha massor!

fredagkväll, ooohja

skön kväll, blev tacos framför teven med mami och papi sen kom min lilla heinipingla och plingade på dörren och hon var ju mer än välkommen! så nu ligger hon och snusar i soffan lite halvdöd sådära. söt är hon allt.

vi har kollat lite i skolkataloger, ojoj de är kul.

min förkylning börjar bli helt klart bättre och febern är borta så nu är jag snart fit for fight lixååm. underbart!

helgens planer blir nog slappa imorgon, sen 18 årsfest, på lördag hoppas jag på gränby med mamma sen får jag nog plugga lite också... så ganska så nice asså :)

jag är trött så nu ska jag sluta snacka strunt och väcka min festis som har somnat och se om hon ska sova här, vi får se!
godnatt alla sköna

SANNINGENS ÖGONBLICK

jag blev utmanad av www.cissiedehult.blogg.se nu kommer 7 helt otroligt fantastiska sanningar om mig:

1. jag sover med min gosior i sängen varje natt, måste ha nånting framför mig att hålla om när jag sover och han har blivit den lycklige
2. barnfilmer är nåt av de mysigaste jag vet, jag har massa barnfilmer och inte en tanke på att ge bort dom fastän folk tycker att dom bara tar onödig plats. Dom är de sista jag ger bort, nästan. (sitter t.ex. och tittar på pippi nu)
3. jag gillar att vara ensam. alltså skulle aldrig klara av att vara de hela tiden, men nu till exmpel som när jag är sjuk och är ensam hela dagarna, de är faktiskt himla skönt. fast visst tröttnar man
4. jag tycer de är jättejobbigt att träffa folk på bussen. man är helt fast, kan inte komma därifrån och man vet att man måste sitta och prata med människan tills de är dags för nån att gå av, HEMSKT
5. thé är nåt av de vidrigaste jag vet men tar de ibland för att känna mig lite mer vuxen, man måste ju dessutom lära sig nån gång (Y) tog t.ex. när jag jobbade förra veckan, min chef frågade om jag ville ha och då kan man ju inte tacka nej, säger vi
6. jag älskar att få kontakt med nya människor, speciellt om dom börjar ta kontakt.
7. jag är beroende av ganska mycket, frukt och min mobil speciellt.

De finns massa fler jag kommer på men äre sju så är de. då var de klart!

de blev tonfisk och makaronisallad till lunch, muuumma!

En sak till bara, måste tipsa om Den rätte för Rosing som går på tisdagar klockan åtta på 5an, ganska underhållande!

puss!

fredag, veckans bästa dag

äntligen bästa dagen på veckan! man vaknar nästan alltid med bättre humör på fredagar och de är ju mer än bra. tyvärr är jag ju sjuk så har inte träffat mina gullisar som gör att man får ännu mer fredagskänsla, that´s sad. men jag överlever.

ikväll får vi se om jag orkar ta mig utanför dörren, förmodligen inte så blir nog hemma framför tvn. rätt skönt de med. och så ska vi äta tacos och de är ju alltid mys så att säga.

nu ska jag upp och laga lite lunch till mig själv i min ensamhet, nån som har nåt fantastiskt tips som även jag klarar av? annars får de bli gröt och en jävla massa fruktsallad.

senare sen ska jag ta mig an utmaningen jag fick av cissi för ganska så längesen, så de är bara vänta med spänningen på topp. de blir sju sanningar om mig, de kan man ju bara inte missa!

hörs sen! puss

min hals dödar mig

nu är de torsdag jag är sjuk och jag har suttit hemma hela dagen. de enda jag har rört på mig är upp för trappen två gånger för att hämta mat. men de tackar man ju inte nej till när man ser vädret ute, vidrigaste vädret på länge.

när man är sjuk blir de alltid så att man tittar på massa skit på tv, och såklart har jag gjort de idag också. och tv-shop får man ju dåndimpen av. men orkade aldrig gå och hämta en film, får göra de ikväll istället.

en sak som är bra med att va sjuk är att man faktiskt vill till skolan, för jag blir så sjukt ratlös av att ligga i sängen hela dagen. klarar max två dagar, sen blir jag galen.

snart hoppas jag pappa kommer hem och gör mat till mig , har egentligen ingen matlust men min mage gör ont för att jag inte har ätit på länge så då kan jag äta lite.

imorn får jag hoppas att min kropp vill samarbeta så jag kan komma ut från huset och gå till skolan och allt annat man kan göra en fredag.

puss



älskade bussar

jag har kommit på en sak jag stör mig på, folk som inte har känsla för när man ställer sig när man ska gå av bussen. ni vet såna här som ställer sig upp precis när man åker från den hållplats innnan den man ska av på, alltså vad är grejen? eller dom som ställer sig upp samma sekund som dörrarna börjar stängas så bussen får börja köra sen stanna igen för att jäveln inte hunnit av. Slappa. de värsta är att dom går fram mot dörren som att dom äger världen, "bussen kör inte förns jag har gått av de är luuuuugnt brorsan". Man vill ju bara explodera.

nu är de semestersvenskar på tv. man kommer fram till en sak när man ser på de, att man aldrig ska bli en sån där svenska pinsam charterpadda. de är inte kul och se nästan, så hemskt är de.

nu ska jag gå upp och göra fruktsallad till mig själv sen ska jag plugga spanska, chill vettni har inte börjat och provet är imorn. jag är lugn nu, imorgon klockan 11 kommer jag inte vara lika lugn. varför gör jag alltid så.

puss, och hörni, onsdagen är över, en dag mindre kvar till helg!


köpte denna här i fredags, kan inte sluta älska leopardis

tisdag 2009

fettisdagen, ja de är väl en fin dag de. dagen har rullat på som vanligt, va kvar i skolan till sisådär tjugo i fem, mindre häligt. Sen kom jag hem , pluggade lite och sen lagade jag mat och visade mina kockkunskaper som för övrigt är helt lysande. köttbullar sås och potatis, tro de eller ej men de blev GOTT.

nu har pappi vart och köpt frukt till min fruktsallad så ska väl börja göra den snart. ska träna framför den rätta för gynning, haha lite småroligt de där.

måste ruscha nu, stressigt här asså

puss och puss!


jessica är helbra

jag är en hejare på att ha blogg, glömmer att uppdatera den hela tiden. stackars blogg....

NU gör jag de iaf. sitter i skolan nu, sista lektionen och chillar med mina bönor, vi pratar love, kärlek, amor eller vad annat gulligt man nu kan kalla de. ni fattar grejen, hela klassen är helt enkelt kärleksfullare än nånsin.

ikväll blir de att plugga, kan ju åtminstone göra ett försök fast kommer somna så fort jag lägger mig på soffan, JAG ÄR STRESSAD och den här veckan blir inte kul.

nu vore de en idé att lyssna när lärarn snackar skit.

pusss jag vill åka buss, HEM nupåengång

tänk vad lite kärlek kan göra

ibland är allt bara riktigt skönt. ungefär som idag när jag har legat inne hela dagen men henkan och kollat på gossip girl och ätiit. jag trände lite sen på slutet också och sen vart de lite kvällspromenad. vet ni hur jävla skönt de är

panik panik jag har fortfarande inte bestämt hur mitt rum ska se ut, imorn börjar han måla. bra jessica

jag har kommit på en sak, men säger de nån annan dag då jag verkligen känner för de! nu ska jag gå och äga heini i badrummet, ibland är jag finurlig.

puss kära idoler


kungsberget

idag drog jag och mina kära vapendragare till norrut, snö, kungsberget. de va helnice! alla va pigga och glada, förutom på hemresan då nästan alla somnade. så galet skönt.

sen när jag kom hem hade allt strulat till sig för papppppppa så jag fick laga mat själv och sen fastnade jag här framför datorn, jag är dålig. så nu har jag inte gjort nåt av de jag hade tänkt att jag skulle göra, ooops. så nu blir de att träna nu och somna sent igen som vanligt fast jag ska upp och jobba imorn. ILLA. och jag som redan är trött.

imorn ska jag och henki de luxe ha gossip girl marathon så bara för cissi att vänta besök av mig som kommer och hämtar den imorn.  de kommer bli myyyys. får helt enkelt ligga på grankvistar så jag inte somnar.

nu ska jag byta om och sedan snabbträna! gondatt kära läsare



sista dagen på veckan brukar kallas söndag, just därför hatar man den

söndagar söndagar söndagar, vem gillar dom, VARFÖR finns dom?

imorn ska jag va uppe pigg som en nötkärna klockan kvart över sex, bra och härlig start på lovet. men vad gör man inte för pengar.. dessutom få gratis lyxlunch och massa bangar man ju inte på

nu borde jag verkligen lägga mig, vilket jag också ska måste bara slå en pling till min älksklingsmajken först.

igårimorse när jag vaknade stog de en jättefin bukett utanför min dörr med ett kort, pappsi hade vart upp och fixat. Så söt han är.

juste! idag har jag plockat ut HELA mitt rum, hela huset är kaos och de är inte mysigt. kommer hålla mig borta här hemifrån så mycket som möjligt tills allt är klart, man blir liksom galen här. men de ska bli nice med omgörning, lite panik över att jag måste bestämma tapeter till imorn och jag har INGEN aning om vad jag ska ha, bra jobbat jessica. Men allt löser sig.

nu ska jag lägga mig i sängen och prata med solstrålen för att sen somna deppig av att veta att jag ska upp samtidigt som tidningen kommer (nästan) , godnatt! puss

lördaglördaglördag

förlåt för dålig uppdatering men nu kommer de iaf!

sitter hos nattispattis hon tvinga just ut mig på promenad till slottsbacken, känns jävligt otaggande men vad gör man inte för vännen sin. vi är totalskabb så de här blir spännande att träffa på folk!

skriver mer imorn, nu måste jag rusha!

pussss

torsdagskväll

är fortfarande inte klar med biologin, bra jobbat, svar nej. har en timme kvar att kämpa. ska ge allt och lite till.
min skrivarglädje är totalt slut och får kväljningar av att bara se tangentbordet, NÄSTAN. får iofs lite skylla mig själv, jag och cissi har suttit och gjort strunt på msn. de gör vi iofs alltid när vi ska göra vettiga väldigt viktiga saker. Inte bra.

jag som trodde läget var lugnt, nu är de andra bullar. läget är olugnt.

nu måste jag göra klart innan jag somnar!

simma lugnt, puss



kan vara något av de vackraste mina ögon skådat

inte bra jessica

föresten, sitter och kollar på tv nu (som jag egentligen absolut inte borde göra utan plugga istället) och de råkade va my super sweet sixteen och shit vilka blåsta brudar. Helt galet. men de är ju tur att de finns såna med, vem skulle annars gå och köpa alla dyra grejer som vi andra sen kan köpa på second hand för halva priset? okej nu ska jag inte överdriva.

nu ska jag sluta snacka skit och ta ut min skrivarglädje på min fantastiska uppsats om regnskogen.

Hörs ikväll! puss


Enda som saknas!

dagen före fredag

torsdagar är alltid härliga dagar, alla är på bra humör inför helgen och allt känns bara skönt. Idag just nu kanske inte lika skönt eftersom jag nu måste skriva biologiarbete men man överlever de med.

Igår va jag ju på bio, såg i taket lyser stjärnorna. den va väl inte kanoners egentligen men den va riktigt sorglig. vi alla fyra satt och grät som fasiken,. Jag gråter aldrig till filmer så då fattar ni hur sorglig den är helt enkelt. Så om ni är på humör för att gråta av er lite, se den. Man stör sig lite på att tjejen ser ut att va elva år men sånt konstigt lyckas dom alltid med i filmer, antingen ser dom alldeles för små ut för att spela en ålder eller helt för gamla. sånt man får ta.

nu kom pappi precis hem med sylt och grädde och mjölk och sa att han ska göra pannkakor, vem tackar nej till de liksom?

fast just nu är jag ärligt inte så hungrig, lyxade till och gjorde fruktsallad, smoothie och macka när jag kom hem men hinner nog bli hungrig till middan iaf ;)

PUSS

skönt

så kära läsare, nu har jag just vart ute på en liten uppiggande promenad med vovven min. faktiskt riktigt skönt. så sitter med värmekudde och värmer mig nu. Funderar på att göra en smoothie innan jag tränar... får se hur de blir. måste iaf träna av lite spring i benen innan bion ikväll, annars blir jag helt galet rastlös!



De här låg utanför min dörr imorse, mamma är för söt!

här har jag legat nästan hela dagen   
här har jag legat nästan hela dagen med vovvsi

onsdag

blev hemma idag med, kände att de va lika bra att vara hemma och slita med biolgin, inte för att jag gör de men ändå. Hitills har jag bara legat och gosat med hunden i sängen, fast de är klart värt att va hemma för de med. Jag måste ju förbereda mig lite för lov nästa vecka.

Nu piper mina potatisbullar att dom är klara så får skriva mer sen, då kommer de lite bilder också!

puss!

tisdag

Utsidan ler medan insidan gråter. Jag orkar inte mer


NYSKAPANDE

Jag har kommit på varför jag aldrig lyckas ha en blogg med bra uppdatering, de är för att jag ger upp innan jag hinner komma in i det omtalade bloggberoendet. När man har haft bloggen ett tag blir det liksom en vana att gå in och uppdatera, inte för att jag nån gång kommer bli helt hysterisk om jag inte hinner uppdatera men nu ska jag iaf ge det en chans och hålla på tills det blir en vana, är de inte underbart?

om jag inte lyckas underhålla er så kan ju iaf jag själv få mig ett gott skratt varje gång jag läser mina egna skämt, för ja jag älskar faktiskt min egen humor. och om jag tänker efter kommer man ganska långt med de.

gillar ni bloggen, besök den mycket så att jag iaf kan få låtsas ha några besökare. De kommer peppa mig till tusen och lite till!

nu ska jag fortsätta mitt arbete som jag iochförsig inte har börjat med än, men man kan ju hoppas att jag får något skrivet idag iallafall.

just de, om de sitter någon liten stackare där ute som undrar över mitt namn, tyckte att de passade prima eftersom buona betycer lycka på italienska, de kan ju visa mitt brinnande intresse för italienska (som inte finns överhuvudtaget)

Puss sålänge!

   

den här låten har helt fastnat på min hjärna
http://www.youtube.com/watch?v=6F9xuoJdlY8

RSS 2.0