FREEEEDAG

heeeeeeeeelg om en timme och de ÄLSKAR vi! blir stan när vi slutar och sen ikväll kanske de blir bio! och mamma och pappa firar 25 år som förlovade idag så dom går ut och äter själva får kanske gå ut och äta idag, myyyyyyyms! är TAGGAD!

ska nog försöka hinna sova en stund innan ikväll också och göra gooooott mellanmål! och juste ska klippa mig också på stan... får vi ser hur de blir med de!

nu ska jag skriva vacker kärleksdikt, yeeeey!

puss

hallåååå

hej alla fans, funken här, har historia sista lektionen för dagen :D sen blire hem och rålugga spanska (Y)
 är taggad på allt idag typ , humöret är ganska bra faktiskto! känns skönt :)

ska nog va GANGSTER och smita iväg lite tidigare så jag hinner med bussen, YEEY! men nu ska jag fortsätta med facebook test, jag är cool B-) hörs när jag får lust!

PUSS


MÅÅÅNDAG

HEJSAN ALLA COOLA MÄNNISKOR SOM HAR ÄRAN ATT HA HITTAT HIT!

måndag idag, åt helvete med den dagen säger jag bara! skola till halv fem, allt gick bara fel för mig idag, igprov i matte sen allt bara allmänt drygt. hoppas på en bättre dag imorgon! nu har jag iaf kommit hem från träning för ett ta sen, skulle sova halv tio, sen fastna jag här, ILLA.

bloggar mer imorn eller nåt, min hjärna står still mitt humör är dåligt och jag ska in i duschen NU och sen sova.

pussss


LÖRDAG!

heeeejsan!
idag har jag typ inte gjort nånting känns de som, typ bara plockat på mitt rum, men skönt de med. hade ställt klockan på tjugo över tio imorse men jag råkade somna om och gick upp vid tolv. men behövdes väl antaglien så ska inte ångra nåt.
igår vart jag bara hemma, hade ont i magen och va jättetrött så de va skönt som tusan. la mig tidigt och hann läsa martinakoden också, så jävla klockren bok!

nu ska jag nog träna framför teven, sen långdusch och sen kanske jag hinner börja med lite matte också om jag är duktig! får se vad som händer ikväll sen, hoppas på nåt kul :D

pusss


tisssssdag

heeeejsan alla glaada! KEMIPROVET ÄR KLAAART! jessica slipper plugga på hela dagen jag ska njuta järnet och slappa, kolla på film och äta fruktsallad, mmmm längtar redan! (att jag kommer få ig på provet behöver vi inte tänka på huvudsaken är att de är över)

sitter nu på historian, slutar om 45 minutos (Y) då ska jag förbi ica tror jag sen bär de av hemåt :D eller så stannar jag på ica i gsundis, ännu bättre! får se hur de blir med de där.

nu är de dags för historiaarbete till tusen, får inte svika min lagkamrater, hörs senare

pussen


måndag

mååååndag, dagen innnan kemiprovet! blev hemma idag, skulle plugga, har väl inte blivit överdrivet mycket gjort precis haha, har mest sovit , kollat på tv och smsat, men lite har jag hunnit läsa iaf.

åt nyss lite mellanmål, smoothie banan och lite nötter, muuuumsa! ska nog lägga mig och plugga lite kemi igen tror jag, känns som de är dags att ta tag i de på riktigt om jag ska hinna med allt!

imorn blir de skola, längtar inte! eller bara efter mina gullor!

pussochhej!


RSS 2.0